Isokern | HSB & SIP producent

Ben jij onze nieuwe projectleider/tekenaar?

Barneveld - Fulltime

Dit kun je verwachten

  • Salaris conform cao timmerindustrie. Dit houdt in dat je tussen de €2.800,- en de €3.800,- per maand verdient op basis van 37,5 uur


  • Een afwisselde baan


  • Werkdagen van 7.00 uur tot 16:00 en op vrijdag tot 12:00 uur, dat betekend lekker lang weekend

  • Opleiding tijdens het werk is zeker mogelijk

  • Regelmatig leuke activiteiten. Denk aan een jaarlijkse BBQ, gezellig kerstfeest, etentjes en rondjes karten.

Ons verlanglijstje

  • Bouwkundige ervaring. Je hebt bijvoorbeeld jouw bouwkunde opleiding afgerond en/ of aantoonbare werkervaring

  • Je weet van uitdagingen en ga geen uitdaging uit de weg.

  • Ervaring met 3d tekenwerk is een pré

  • Ervaring met office 365

  • Betrouwbaar, punctueel en een echte gezellige teamplayer, dat ben jij!

Isokern is een jong en gedreven productiebedrijf van prefab houten bouwonderdelen. Met de Veluwse mentaliteit zetten we onze schouders onder ieder project wat iedere keer weer uniek is. Zo leveren we complete prefab casco’s, gevel vullende elementen, prefab kappen, dakkapellen, uitbouwen en klein prefab elementen. Al deze prefab elementen produceren we in onze eigen fabriek. Kernwoorden welke bij Isokern belangrijk zijn: goed geïsoleerd, duurzaam en maatwerk vind je in veel van onze projecten terug.


Als projectleider/ tekenaar bij Isokern is geen dag hetzelfde. Binnen het jonge gezellige team van Isokern werk je dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Zo ben je het ene moment bezig met een mooie villa en ben je daarna bezig met een groot project met gevel vullende elementen, van prefab kap tot uitbouw ieder project bij Isokern is uniek. Binnen het kleine team ben jij de belangrijke persoon welke ervoor zorgt dat de klant nadat hij een bestelling heeft geplaats op een goede manier geleid wordt naar het gewenste eindproduct. De bewaking van de planning is daarin een belangrijke rol. De wensen van de klant verwerk je met je collega tekenaar en bespreek je met de werkvoorbereider zodat de wensen van de klant op een goede manier uitgevoerd worden. De diversiteit aan projecten zorgen er voor dat je dag er nooit hetzelfde uitziet. Naast de taken van projectleider zullen er ook tekenwerkzaamheden gedaan worden, zo verwerk je de kleine opmerkingen van de klant gelijk zodat er snel geschakeld kan worden.


Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn hanteren we korte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veel vertrouwen en vrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken en lekker productief kunt zijn. We gaan graag in gesprek hoe we de processen kunnen optimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. Zo genieten we na van de mooie projecten welke we de week hebben geproduceerd en kijken we uit naar het weekend

Zo ziet je dag eruit

Zo ziet je dag eruit

Tijd voor een bakkie

Herken jij jezelf in deze vacature als collegiale projectleider/tekenaar? Onze hechte groep collega’s ontvangt jou graag en laten met plezier de werkplaats zien. Na afloop drinken we samen een kop koffie om elkaar beter te leren kennen.


Werken bij Isokern betekent werken vanuit vakmanschap binnen een kleinschalig bedrijf. Past dat bij jou?

Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jonathan geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen Isokern.


Stuur een WhatsApp of bel naar

06-15253249

of mail naar jonathan@isokern.nl

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

 
 
 

Meer weten?