Isokern | HSB & SIP producent

Ben jij onze nieuwe werkplaats timmerman?

 Barneveld - Fulltime/Parttime

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €2300,- en € 3300,- bruto per maand op basis van 37,5 uur volgens de CAO Timmerindustrie en op basis van jouw werkervaring.

  • Werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur op vrijdag werk je tot 12.00 uur, dat betekent lekker lang weekend.

  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris.

  • Regelmatig leuke activiteiten, zoals een jaarlijkse BBQ, gezellig kerstfeest, etentjes en een rondje karten
  • We bieden jou volop ontwikkelingsmogelijkheden in kennis en functie, genoeg uitdaging dus.

Ons verlanglijstje

  • Betrouwbaar, punctueel en een echte gezellige teamplayer, dat ben jij!

  • Het slechte weer ben jij zat. Je gaat graag aan de slag in een werkplaats.

  • Het is mooi meegenomen als je werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.

Isokern is eenjong en gedrevenproductiebedrijf van prefab houten bouwonderdelen. Met de Veluwse mentaliteit zetten we onze schouders onder ieder project wat iedere keer weer uniek is. Zo leveren we complete prefab casco’s, gevel vullende elementen, prefab kappen, dakkapellen, uitbouwen en klein prefab elementen. Al deze prefab elementenproduceren we in onze eigen fabriek. Kernwoorden welke bij Isokern belangrijk zijn: goed geïsoleerd, duurzaam en maatwerk vind je in veel van onze projecten terug.


Als projectleider/ tekenaar bij Isokern is geen dag hetzelfde. Binnen hetjonge gezellige teamvan Isokern werk je dagelijks aan de meestuiteenlopende projecten. Zo ben je het ene moment bezig met een mooie villa en ben je daarna bezig met een groot project met gevel vullende elementen, van prefab kap tot uitbouw ieder project bij Isokern isuniek. Binnen het kleine team ben jij debelangrijke persoonwelke ervoor zorgt dat de klant nadat hij een bestelling heeft geplaats op een goede manier geleid wordt naar het gewenste eindproduct. De bewaking van de planning is daarin een belangrijke rol. De wensen van de klant verwerk je met je collega tekenaar en bespreek je met de werkvoorbereider zodat de wensen van de klant op een goede manier uitgevoerd worden. Dediversiteitaan projecten zorgen er voor dat je dag er nooit hetzelfde uitziet. Naast de taken van projectleider zullen er ook tekenwerkzaamheden gedaan worden, zo verwerk je de kleine opmerkingen van de klant gelijk zodat er snel geschakeld kan worden.


Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn hanteren wekorte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veelvertrouwenenvrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken en lekkerproductiefkunt zijn. We gaan graag in gesprek hoe we de processen kunnenoptimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. Zo genieten we na van de mooie projecten welke we de week hebben geproduceerd en kijken we uit naar het weekend

Zo ziet je dag eruit

Tijd voor een bakkie


Herken jij jezelf in deze vacature als collegiale Werkplaats Timmerman voor onze werkplaats? Twijfel dan niet om contact op met ons op te nemen. Onze hechte groep collega’s ontvangt jou graag en laten met plezier de werkplaats zien. Na afloop drinken we samen een kop koffie om elkaar beter te leren kennen. Werken bij Isokern betekent werken vanuit vakmanschap binnen een kleinschalig bedrijf. Past dat bij jou?

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

 
 
 

Meer weten?

Ben je inmiddels overtuigd? Of twijfel je toch nog een beetje? Jonathan geeft je graag meer informatie en kan je alles vertellen over deze functie binnen Isoerkn.


Stuur een WhatsApp of bel naar 06-15253249 of mail naar jonathan@isokern.nl