Isokern | HSB & SIP producent

Missie en Visie

Missie

Isokern werkt aan duurzame woningbouw in Nederland door het leveren van houten prefab elementen voor de woningbouw. We zetten ons in voor het gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen die bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk.

Visie

Voordelig en duurzaam produceren van prefab bouwsystemen voor de woningbouw. Wij streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden. Onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk zorgt ervoor dat we de verwachtingen van onze klanten telkens weer overtreffen.

Doelstellingen

Binnen 10 jaar hopen we compleet prefab woningen te kunnen leveren voor bouwend Nederland, met een productie van minimaal 150 woningen per jaar.

Jonathan van de Pol

Directeur

Met passie voor hout en een neus voor innovatie bouwen we bij Isokern de mooiste prefab producten en blijven we altijd een stap voor op de markt.

Al van jongs af aan was ik in het bos te vinden, samen met mijn vrienden bouwden we hutten en daar begon mijn passie voor hout. Toen ik op mijn 14e aan de slag ging bij de houthandel van mijn vader, wist ik dat dit mijn toekomst zou zijn. Na het vroegtijdig afronden van mijn MBO Bouwkunde op mijn 16e, bleef ik door de crisis in de bouw hangen in de handel. Toen mijn vader met het idee kwam om prefab te gaan produceren, hoefde ik niet lang na te denken. Op mijn 26e leidde ik al een bedrijf waar we prachtige prefab producten maken.


In 2015 richtten mijn vader en ik officieel Isokern op. Het eerste halfjaar stond in het teken van ontwikkeling en het ontdekken van het perfecte product. Halverwege dat jaar kregen we onze eerste opdracht en begon het avontuur echt. Met onze keuze voor SIPs producten konden we ons onderscheiden in de markt en toekomstbestendig zijn. Hoewel het als jonge ondernemer van 26 jaar niet altijd makkelijk was, ben ik door vallen en opstaan gekomen waar ik nu ben.Vol trots rijd ik elke ochtend naar ons bedrijf om samen met ons enthousiaste team de mooiste projecten te realiseren. Geen dag is hetzelfde en we gaan geen uitdaging uit de weg. We vinden het juist mooi om bij moeilijke projecten met goede oplossingen te komen dankzij onze prefab expertise.


Bij Isokern blijven we niet stilzitten; we volgen de markt op de voet en spelen hierop in om altijd een stap voor te blijven. Zo is er een prachtig bedrijf ontstaan dat met passie en vakmanschap de mooiste prefab producten maakt.

dji_fly_20240517_172236_56_1715959375079_photo_optimized
IMG20200624073623
IMG_20191107_114237509_HDR
2x vakantiewoning SIPs Gasselte