Isokern | HSB & SIP producent

         Toe aan een nieuwe uitdaging?             Kom werken bij Isokern!

 Barneveld

Wij zijn Isokern!

Isokern groeit snel en zoekt gepassioneerde vakspecialisten om ons succes verder te stimuleren. Werk met ons mee aan diverse projecten en help de traditionele bouwsector te vernieuwen. Ontdek onze vacatures of stuur ons gerust jouw open sollicitatie als jouw ideale functie er niet bij staat. Laten we samen bouwen aan de toekomst!

Vacatures bij Isokern.
Vacatures bij Isokern.

Hoi, wij zijn een platte organisatie, actief in de bouw met 15 enthousiaste collega’s in de regio Barneveld. Wij produceren prefab bouwelementen. Denk aan vloeren, wanden en daken. Dit produceren we in onze eigen fabriek. Deze onderdelen worden gebruikt voor unieke woningen. Al deze onderdelen zijn voorzien van goede isolatie en dit is dan ook onderdeel van de constructie.


Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, hanteren we korte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veel vertrouwen en vrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken. We gaan graag met elkaar in gesprek hoe we de processen kunnen optimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. We karten graag met elkaar en steken de BBQ aan. We genieten met elkaar graag van de mooie projecten en de successen.

Vacature

Werkplaats Timmerman

Bij Isokern geniet je van een vaste werkplek zonder lange reistijden. Begin je dag met koffie, werk aan HSB frames en lunch gezellig in een hechte groep. Klaar voor een leuke werkdag?

Vacature werkplaats timmerman
Vacature werkplaats timmerman

Vacature

Projectleider/tekenaar

Bij Isokern geniet je van een vaste werkplek. Begin je dag met koffie, werk verschillende projecten en lunch gezellig in een hechte groep. Klaar voor een leuke werkdag?

Open sollicitatie

Bij Isokern zoeken we voortdurend naar mensen die met passie en enthousiasme willen bijdragen aan ons team. Als je ideale functie niet beschikbaar is in onze huidige vacatures, aarzel dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 
 
 
 

Dit zeggen jouw toekomstige collega's

Dennie: Assemblage medewerker

Dennie|Assemblage medewerker

Wat het leuk maakt om bij Isokern te werken, is dat je best wel veel vrijheden hebt, ook al werk je binnen. Je hebt nooit last van de regen en we hebben een lekker jong team. We gaan met z'n allen voor vooruitgang en verbetering, en er wordt dus altijd naar je ideeën geluisterd.


En wat ik zelf een van de mooiste dingen vind, is dat je soms deel uitmaakt van de droom van de klant. De dankbaarheid en blijdschap die je juist van die klanten terugkrijgt, is waar ik dit werk in de basis voor doe!

Heino|Logistiek medewerker

Het is mooi om onderdeel te zijn van Isokern. De basis van elk huis maken met het team, maakt teamwork nog mooier

Heino: Logistiek medewerker
Brenda: personeelszaken

Brenda|Personeelszaken

Isokern is een fijn bedrijf om voor te werken. Je kunt je ontwikkelen in een jong en groeiend bedrijf. Toekomstgericht bouwen, een vast gezellig team, geen lange dagen in de regen staan, vaste werktijden, goede arbeidsvoorwaarden en mooie producten!


hier wil je aan mee werken toch?

Rick: Buitendienst

Rick|Buitendienst

Bij Isokern werken vind ik mooi omdat je het hele proces meemaakt, vanaf de tekening tot het werkelijke eindresultaat.

Ook het meedenken aan de processen om ze te verbeteren, maakt het werk leuk en uitdagend.

Anton: werkvoorbereider

Anton|Werkvoorbereider

Werken bij Isokern is leuk omdat:


- Bij isokern hebben we veel afwisselde werkzaamheden, waar maatwerk de standaard is.


- Je binnen het team van isokern geen nummer bent maar een persoon.


- Je de kans krijgt jezelf te ontplooien en ontwikkelen.


- Wanneer je je verantwoordelijkheid neemt je veel vrijheid krijgt.

Mieke: Administratie

Mieke|Administratie

Isokern is een informele en gezellige organisatie, waarbij ik veel vrijheid ervaar in de manier waarop ik mijn werkzaamheden kan doen en er mijn eigen invulling aan kan geven. De lijntjes zijn kort, wat de communicatie ook erg prettig maakt.


De administratieve werkzaamheden die ik doe voor Isokern, doe ik dan ook met veel plezier!