Isokern | HSB & SIP producent

OVER ISOKERN

Gezamenlijk werken we aan

succesvol duurzaam bouwen

 

Wat is Isokern?

 

Isokern is een ervaren productiebedrijf van prefab elementen voor u woning. Met de ambitie om mee te helpen aan een duurzame toekomst zijn we bij Isokern constant in beweging om onze producten nog beter te maken. Niet alleen de prijs van een product speelt bij ons een belangrijke rol, we denken verder en kijken juist naar kwaliteit en duurzaamheid van producten welke we verwerken. Door continu de markt in de gaten te houden en deze veranderingen te verwerken in ons product streven we naar een perfect product.

Visie, missie en doelstelling

 

Visie:

Voordelig en duurzaam produceren van prefab bouwsystemen voor de woningbouw.


Missie:

Isokern werkt aan duurzame woningbouw in Nederland door het leveren van houten prefab elementen voor de woningbouw.


Doelstelling:

Binnen 10 jaar hopen we compleet prefab woningen te kunnen leveren voor bouwend Nederland, met een productie van minimaal 150 woningen per jaar.


Prefab bouwen

 

Bij Isokern geloven we in de kracht van prefab producten in de bouw. Door voortijdig goed na te denken over de manier hoe een woning gebouwd gaat worden kunnen er tijdens het bouwproces kosten bespaard worden. In de fabriek werken we met computergestuurde machines, deze zorgen er voor dat onze producten op de millimeter nauwkeurig zijn. Daarnaast bestellen we producten zoveel mogelijk in volle vrachten, zodat de vrachtbewegingen minimaal zijn en proberen we uitstootgassen te beperken. Afval scheiden gebeurt bij ons op de fabriek zoveel mogelijk zodat veel afvalmaterialen gerecycled kunnen worden.

Isokern Kootwijkerbroek Geresteijn-8_WEB
Vogelveld huizenbouw isokern-4
Wouter van Eede voorthuizen - huis opgeleverd door Isokern_WEB
Isokern huizenbouw Lunteren-1
Isokern, Renswoude 1
Isokern, Woudenberg 1
Prefab bouwen_rijtjeswoning_Isokern_Veenendaal-1
Doorn-2
IMG20200505140050