Werkwijze

WERKWIJZE VAN ISOKERN

SCHETS / ONTWERP

 

Om tot een goede prijs te komen voor uw droomproject, ontvangen we graag een tekening hoe de woning er uit moet komen te zien. Dit mag een volledige bouwaanvraag zijn, maar met een schets kunnen we ook een globale prijsstelling maken.

OFFERTE DOOR ISOKERN

 

Aan de hand van de gestuurde tekening maken we een prijs. Voor sommige prijzen zullen we richtprijzen gebruiken, om zo tot een totaalprijs te komen voor uw project.

AKKOORD

 

 

Wanneer de gestuurde prijs binnen uw financiele plan past gaan we verder kijken hoe de woning te realiseren. Daarbij plannen we de levering en leveren we details aan hoe producten toe te passen.

PRODUCTIE / MONTAGE TEKENINGEN

 

Naar aanleiding van de tekeningen van uw project verwerken wij dit verder tot productietekeningen en tekeningen voor montage. Dit zal allemaal 3D uitgewerkt worden zodat we alle knelpunten goed in beeld krijgen en de foutmarge aanzienlijk omlaag gehaald wordt.

PRODUCTIE ELEMENTEN

 

Nadat de productietekeningen akkoord zijn gegeven zullen we de benodigde materialen bestellen en gaan we de prefab elementen produceren.

LEVERING ELEMENTEN

 

Nadat alle elementen klaar zijn laten we de elementen leveren. Op de bouwplaats laten we de elementen monteren door onze montagepartner.

KIJK VERDER NAAR..

ISOKERN

PREFAB BOUWSYSTEMEN

 

Isokern b.v.

BTW: NL857236829B01

Kvk: 67944620

 

Isokern is een erkend leerbedrijf


Privacybeleid


© All Rights Reserved

Website ontwerp: Studio Terlouw

Contact Info

0342-220088

Compagnieweg 8

3771 NH

Barneveld