8 VOORDELEN VAN ISOKERN BOUWEN

BRANDVEILIG

 

De Isokern wanden voldoen aan de brandwerende eisen die gelden in het bouwbesluit. Hiermee zijn alle wanden brandwerend variërend tussen de 30 en 60 minuten.

DUURZAAM BOUWEN

 

Met weinig transport naar de bouwplaats en producten die 100% te recyclen zijn zorgt Isokern voor een erg duurzaam product. Een product dat weinig Co2 uitstoot.

RECYCLEBAAR

 

 

De producten die Isokern gebruikt zijn 100% recyclebaar. In onze fabriek scheiden we nauwkeurig zodat er weinig restafval ontstaat.

SNEL BOUWEN

 

Door in de fabriek elementen prefab te maken kan er op de bouwplaats snel gebouwd worden. Hierdoor komt er minder vocht in een woning terecht.

ISOLATIEWAARDE RC 6.0

 

Onze wanden zijn in de basis hoog geïsoleerd waarmee een standaard isolatiewaarde van 6.0K/wm2 gehaald wordt en er in de woning minder gestookt hoeft te worden.

LUCHTDICHT EN DAMP OPEN

 

Door de luchtdichtheid van het Isokern casco gaat er geen warmte verloren door naden. Met de dampopenheid kan wel het leefvocht op een natuurlijke manier uit de woning.

GOEDE WARMTE ACCUMULATIE

 

De wanden kunnen de warmte goed opslaan, waardoor in een koude periode de kou beter buiten gehouden kan worden.

GEEN KOUDEBRUGGEN

 

Door het werken met een geïsoleerde verbindingsveer gaat er geen warmte verloren aan een onderdeel wat minder goed geïsoleerd is (bijvoorbeeld hout).

KIJK VERDER NAAR..